Sharing is caring!

Datingservices kunnen traag zijn om te accepteren dat u klaar bent om ze te verlaten. Dus neem deze stappen om het een en ander in der minne te beëindigen. Een dating site heeft namelijk een verplichting om u uit te schrijven. Om je op weg te helpen hebben we een aantal tips over datingsites geschreven, let hier goed op voordat je gaat beginnen met inschrijven.

U Hebt De Stap Genomen, U Wilt Uw Account Verwijderen

Het goede nieuws: je hebt iemand geweldig ontmoet op een datingsite zoals Match of OkCupid en zijn officieel van de markt. Hartelijk gefeliciteerd. Het is tijd om je profiel te verwijderen. Het slechte nieuws? Uw online datingservice is mogelijk niet bereid om te accepteren dat het tussen u is afgelopen.

datingsites kiezen

Een Berg Aan Klachten Over De Beëindiging Van Profielen Op Datingsites

Van de meer dan 2.500 klachten over datingdiensten die het Better Business Bureau in 2015 ontving, gingen velen over hoe moeilijk het was om de dienst te annuleren.

  • Volgens de BBB hebben sommige consumenten met automatisch verlopende accounts geklaagd dat ze de stappen die ze moesten nemen om ze te annuleren niet begrepen.
  • Anderen zeiden dat zelfs als ze de juiste stappen namen, ze toch in rekening werden gebracht.

Moeilijkheden Voorkomen, Lees Altijd De Kleine Letters

Bijna alle betaalde datingsites zullen uw lidmaatschap automatisch verlengen, tenzij u anders verzoekt. Wanneer u zich aanmeldt voor een datingservice, kijkt u op de kleine lettertjes van de betaalpagina voor informatie over welke automatische betalingscyclus de service gebruikt en hoe u maandelijks betaalt, als dat is wat u wilt.

  • In plaats van er doorheen te bladeren, neem een ​​paar minuten de tijd om de voorwaarden en bepalingen te lezen waarmee u akkoord gaat. Let vooral op informatie over het verlopen van het lidmaatschap en aan betalings- en annuleringsvereisten die belangrijk lijken.

Creditcard Herinneringen

Veel sites sturen normaal gesproken geen ledenherinneringen voordat hun creditcards worden belast. Om problemen in de toekomst te voorkomen, noteert u de datum waarop uw contract is gestart en noteert u de minimale inschrijvingsperiode en het annuleringsvenster – vaak 48 uur.

Wanneer u annuleert, moet u mogelijk het bedrijf bellen om te garanderen dat uw verzoek is ontvangen. Als uw creditcard ten onrechte is gefactureerd, neemt u contact op met de klantenservice van de site. Als u daar geen voldoening kunt krijgen, dient u een klacht in bij de BBB.

Bepaal Van Tevoren Goed Wat U Met Uw Datingprofiel Wilt

Of de site nu gratis of betaald is, wanneer u met het formele annuleringsproces begint, wordt u mogelijk gevraagd of u uw profiel wilt verbergen of volledig wilt verwijderen. Het is de moeite waard om over na te denken.

Als u uw profiel verbergt, kunnen mensen u niet vinden via een zoekopdracht, maar uw voorkeuren, profieltekst en andere informatie worden opgeslagen voor het geval u ooit besluit uw account opnieuw te activeren. (Waarschuwing: als iemand je een bericht stuurt via de site of app terwijl je een actieve gebruiker was, blijft je profiel zichtbaar voor hen.)

Verwijderen Is Soms De Beste Optie

Wissen kan een betere keuze zijn voor iedereen die oude would-be suitors wil vermijden. Maar als u uw profiel verbergt en uiteindelijk besluit het gebruik te hervatten, moet u waarschijnlijk uw foto’s en andere informatie bijwerken.

Categories: Online Daten