Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/voyage16/domains/voyager-reisblad.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
In Amerika Hebben Veel Studenten Het Lastig Met Terugbetalen Van Studentenleningen, Maar Daar Gaat Verandering In Komen De Komende Tijd! | Voyager Reisblad

Sharing is caring!

Meer dan 11% van de Amerikaanse studieleningen is meer dan 90 dagen achterstallig of, nog erger, in gebreke. Maar het ministerie van Onderwijs is hoopvol dat het nieuwe systeem voor het lenen van studentenlening, dat gepland staat om in 2019 te debuut te zijn, de kredietnemers van de federale lening weer op het goede spoor zal krijgen. Geld lenen moet moeilijker gaan worden omdat het soms uit de hand loopt.

In Amerika gaan ze iets regelen met studenten leningen

Het platform, genaamd Next Generation Financial Services Environment, of kortweg “NextGen”, wil een one-stop-shop zijn voor iedereen met federale leningen om te beheren. Op Spaarbuidel was er laatst al iets over te lezen.

Voorafgaand aan de komst van NextGen, dit is wat er nieuw is, plus hoe het je zou kunnen beïnvloeden.

Reacties op het plan noemden verschillende voor- en nadelen van een single-servicer platform, maar er was terugslag van critici die een potentiële monopolie vorm zagen, een die moeilijk zou zijn voor de overheid om de kredietnemers het beste in te dammen, laat staan ​​te dienen.

Na het inhuren van Dr. A. Wayne Johnson om leiding te geven aan het Federal Student Aid (FSA) -kantoor van de afdeling, veranderde DeVos van plan. In augustus 2017 kondigde de secretaris een enkel online platform aan dat toegankelijk was voor meerdere beheerders – NextGen.

De Politiek In Amerika Wil Iets Doen Aan De Hoge Schuldenlast

Het nieuwste voorstel hield de initiële belofte van DeVos van een eenvoudigere, meer gestroomlijnde terugbetalingservaring voor leners, maar bracht het in evenwicht met meer concurrentie tussen beheerders.

geld lenen student

Wat te verwachten van NextGen en leningen in Amerika

Als u een leningnemer van een federale lening bent, bent u waarschijnlijk bekend met StudentLoans.gov en de hoofdwebsite van de FSA, plus de sites van uw serviceproviders voor lenen.

  • Met NextGen heeft u maar één URL voor bladwijzers. Zelfs als u een aantal uitstaande leningen hebt met verschillende servicers, kunt u elke stap van uw terugbetaling op één plaats beheren, of u uw aflossingsplan wilt aanpassen of uw schuld wilt consolideren.

“Het zou gemakkelijker moeten zijn voor leners om hun studieleningen te beheren en om in de meest voordelige aflossingsprogramma’s te worden geplaatst”, zei Stanley Tate, een advocaat voor studentenlening.

“Een medewerker van een openbare dienst moet bijvoorbeeld heldere, luide alarmen ontvangen die aangeven dat sommige van zijn leningen niet voor vergiffenis in aanmerking komen.”