Sharing is caring!

Doorvoerd scherm omwikkeld? Nee. Draadloos opladen? Nog niet. Heb je de moeite genomen dat de 2016 iPhone er hetzelfde uit ziet als zijn voorganger? Als dat zo is, begrijp ik het gevoel.

De iPhone 7 ($ 699,00 op Amazon.com) voelt niet als het ‘hele nieuwe ding’. Heb je daar last van? Kan zijn. Maar is het beter? Ja het is. Met uitzondering van een klein ding van 3,5 millimeter. Een aanbieder in Nederland Simpel heeft geweldige aanbiedingen.

Uitgebracht In september, Hoe Ziet De Telefoon Er Uit?

De iPhone 7 is in september uitgebracht, dus je hebt nu zeker gehoord dat hij geen hoofdtelefoonaansluiting heeft en hij lijkt bijna identiek aan de 2014 iPhone 6 en 2015 iPhone 6S van 2014. Het is sneller, het is beter – maar de opvolger wordt waarschijnlijk aangekondigd in september 2017. Op de website http://vergelijk-mobiele-telefoon.nl kun je alle aanbiedingen vergelijken.

Er zijn veel goede of zelfs geweldige Android-telefoons om uit te kiezen, van de 2017 Samsung Galaxy S8 en OnePlus 5 tot de 2016 Google Pixel. De iPhone 7 verslaat deze op snelheid, maar niet op de levensduur van de batterij.

De grootte, de prestaties en de camera zijn unieke functies, en natuurlijk ook een manier om iOS te gebruiken, maar de unieke eigenschappen van de iPhone worden dit keer op veel subtiele manieren verbeterd.

Steeds Meer Redenen Voor Een iPhone

Maar er zijn nog steeds dwingende redenen om een ​​iPhone 7 te overwegen, zelfs als je een van die recente iPhone-modellen bezit … op voorwaarde dat je een betaalbare manier hebt om te upgraden. De iPhone 7 is nu volledig waterbestendig (het kan een ondiepe dunking kosten).

Veel Verbeterpunten Bij De Nieuwe iPhone

De camera maakt aanzienlijk betere foto’s, vooral bij weinig licht, en voegt de optische beeldstabilisatiefunctie toe die voorheen beperkt was tot het 5.5-inch Plus-model. De batterij gaat iets langer mee – soms is hij opmerkelijk, soms voelt hij net iets beter aan dan de iPhone 6S. De processor is absoluut sneller, maar houd er rekening mee dat de iPhone 6S van vorig jaar meer dan voldoende snelheid biedt voor de meeste mensen.

Het Scherm Van Deze Telefoon Is Bizar Goed

Het heeft ook een “breed kleurengamma” -scherm met verbeterde kleurnauwkeurigheid en verbeterde stereoluidsprekers, hoewel ik die verbeteringen niet zo kritiek vond als de bovengenoemde.

  • En de home-knop is niet meer “klikbaar” – hij gebruikt dezelfde drukgevoeligheid en vibratiefeedback als op het 3D-aanraakscherm. Het werkt perfect, maar het is even wennen omdat er geen mechanische klik is wanneer u op de startknop drukt.

De Step-Up Van Apple: 7 Plus

Net als bij de iPhone-keuzes van 2015 kun je ook kiezen voor de step-up iPhone 7 Plus, die een groter scherm (5,5 inch versus 4,7 inch) biedt.

Maar de grote aantrekkingskracht van dat model is de dubbele camera aan de achterkant, die 2x optische zoom en een koele “bokeh” -effectportretmodus in de camera mogelijk maakt, waardoor de achtergrond wazig wordt terwijl de voorgrond scherp blijft. (Dat is het model dat ik dit jaar zou kiezen, maar de 7 Plus is nog steeds een handvol om vast te houden, en het is duur.)

Categories: Smartphone