Sharing is caring!

De tweede fase was succesvoller, met veel projecten die de financiering veilig stelden. Verbeteringen in de technologie die het voor investeerders rendabel maakte om de overvloedige zonneschijn van het land te exploiteren, maakten ook een verschil. Veel energiemaatschappijen in Nederland doen hier ook aan. Denk bijvoorbeeld aan de grote speler essent energie.

De eerste ronde van zogenaamde feed-in tarieven in Egypte voor zonne-energie leidde tot de installatie van minder dan 200 megawatt aan projecten, van verschillende gigawatt applicaties, vanwege commerciële voorwaarden die door veel beleggers als belastend werden beschouwd.

Landen Vermijden Feed Tarieven Voor Hogere Kosten Schone Energie

De meeste landen vermijden feed-in tarieven voor concurrerende aanbestedingen die ontwikkelaars dwingen om tegen elkaar te bieden voor projecten. Egypte publiceerde eind vorig jaar zijn eerste concurrerende solar veiling om een ​​fabriek van 600 megawatt in de regio West-Nijl te bouwen, omdat deze de kosten van schone energie probeert te drukken. De veiling heeft 18 aanvragers aangetrokken.

zonne energie vergelijken

Het is Een Natuurlijke Ontwikkeling Het Zonnepark, Zonne Energie Wordt Steeds bekender en groter in de wereld

“Het is een natuurlijke ontwikkeling,” zei Milner, CEO van IB Vogt, in het zonnepark. “De op veilingen gebaseerde schema’s zullen in principe competitiever zijn.” Milner’s bedrijf is van plan om nog drie nieuwe units bij Benban te bouwen en ze al in het vierde kwartaal met het nationale netwerk te verbinden, zei hij.

  • De regering wijzigde haar voorwaarden in de tweede fase van het tariefprogramma, inclusief een wijziging om internationale arbitrage mogelijk te maken, om te proberen een groter aantal buitenlandse geldschieters en investeerders aan te trekken.

Ook Andere Ontwikkelaars Bouwen in Het Zonnepark

Andere ontwikkelaars die fabrieken bouwen in het zonnepark zijn onder meer Scatec Solar ASA uit Noorwegen, het in Frankrijk gevestigde EDF Energies Nouvelles SA en Eren Renewable Energy SA, en Access Power MEA uit Dubai en Saoedi-Arabië, ACWA Power en Al Fanar Co. Zijn willen allemaal mee werken aan meer zonne-energie opwekken.

Bekijk Duurzame Energie In Afrika

Je kunt dus overduidelijk zien dat veel bedrijven door heel de wereld de moeite zien in verduurzaming. Je ziet daardoor de afgelopen jaren talloze verschillende innovatieve projecten ontstaan die bewustzijn stimuleren over een betere en duurzamere wereld.

Categories: Energie