Sharing is caring!

In deze tijd vormt technologie een integraal onderdeel van gezins amusement. We spelen met speelgoed, gaan naar peuterklassen en brengen tijd buiten door, maar technologie is ook cruciaal. Als we in huis zijn, is het niet ongebruikelijk dat de tv of consoles aan staat (live, inhalen of streamen), naar muziek luistert (radio, gestreamd of opgeslagen) of een spel (telefoon of tablet) speelt als een vorm van entertainment. Games worden ook steeds belangrijker in de huidige samenleving.

Ik Ben Geen Gamer

Ik zou mezelf geen gamer noemen, maar ik heb altijd wel iets gehad om computerspellen op te spelen. Terug naar mijn Mega Drive als kind, verschillende pc’s / laptops tijdens mijn tienerjaren en vroege jaren twintig, daarna een PS3 in de afgelopen paar jaar. Helaas is mijn PS3 ongeveer een jaar geleden gestopt met het spelen van games, dus ik heb zonder moeten vechten. Verdrietige tijden.

Opwindende Gelegenheid Van Microsoft

Onlangs kreeg ik echter een zeer opwindende gelegenheid van Microsoft om hun nieuwste spelconsole te bekijken: de Xbox One S met Minecraft-bundel. Met veel bijgewerkte functies en beloften dat het de perfecte entertainment-hub voor het gezin is, keek ik er erg naar uit om het uit te proberen. Hieronder vindt u mijn beoordeling van de Xbox One S vanuit een setup, gaming en family

Je Hebt Alle Wat Je Nodig Hebt Om Te Bouwen

Bezit de Xbox One S Minecraft-bundel (500 GB), met alles wat je nodig hebt om te bouwen, te overleven en te ontdekken! Krijg volledige game downloads van Minecraft voor Xbox One en Windows 10, plus dertien fantastische, community-favoriete content packs, inclusief Halo Mash-up en Feestelijke Mash-up. Maak samen met vrienden nieuwe Minecraft-werelden op Xbox Live, het meest geavanceerde multiplayer-netwerk.

Je Kunt Met De Xbox One S Films Kijken

En nu met de nieuwe Xbox One S kunt u zelfs 4K Blu-ray-films bekijken, Netflix en Amazon Video streamen in verbluffende 4K Ultra HD en een groeiende bibliotheek van Xbox 360-games spelen. Met de grootste blockbusters dit jaar, is er nooit een beter moment geweest om met Xbox One verder te gaan.