Sharing is caring!

Het concept van “digitaal advies” is in volle ontwikkeling en steeds meer freelance professionals en kleine bedrijven kiezen voor deze manier van bedrijfsvoering. De voordelen zijn talrijk, omdat u zich niet hoeft te onderwerpen aan de gebruikelijke kantooruren, u kunt op elk moment met uw adviseur communiceren via hun online platform, plus een aanzienlijke kostenbesparing. Een boekhouding app is dus een handige toevoeging voor iedere ondernemer, maar waar moet je allemaal op letten?

Een andere optie, vooral als we nog maar net beginnen en onze financiële middelen schaars zijn, is het voeren van een eigen boekhouding. Veel mensen wijzen het af bij gebrek aan opleiding en kennis op dit gebied, maar nieuwe technologieën zijn er om ons te helpen en elke dag komen er een aanzienlijk aantal Apps op, velen van hen gratis in de eenvoudigste versie, bereid om ons te helpen met deze taak.

1- Fintonic boekhouding app

De naam klinkt al aantrekkelijk voor velen vanwege de gelijkenis met een van de modieuze drankjes. Deze App is een van de bekendste en meest gebruikte apps in de markt, zowel door zelfstandige professionals als door particulieren, omdat het u helpt uw eigen financiën te beheren en optimaliseren.

Het wordt beschouwd als een van de beste Google Play-toepassingen. Het stelt u in staat om al uw inkomsten en uitgaven op een eenvoudige manier op de voet te volgen, zodat u uw economie of die van uw bedrijf beter kunt controleren. Het biedt de mogelijkheid om aan uw bankrekeningen te koppelen met advies over alle soorten uitgaven die u moet vermijden, zoals commissies, onderhoudskosten en elke vreemde beweging die zich daarin voordoet.

2 – Tufacturing boekhouding App in de Play Store

Tufactura is een online oplossing om de facturatie voor zelfstandigen en kmo’s te vereenvoudigen. Met deze tool kunt u snel en eenvoudig facturen en professionele offertes maken en e-mailen. Het stelt u in staat om uw ontwerp te creëren en aan te passen, uw facturen te automatiseren of uit te reiken in e-factuur formaat.

3- Dagelijkse uitgaven Vastleggen Met Een Boekhouding Applicatie

Het lijkt veel op de vorige, maar is nog eenvoudiger en intuïtiever. Alle inkomende en uitgaande geldbewegingen worden in deze applicatie geregistreerd. Het biedt ook de mogelijkheid om rapporten te maken op basis van periodes die worden weergegeven in grafieken voor een betere visuele herkenning.

Categories: Uncategorized